Reseptilääketilaus

Tervetuloa reseptilääketilaukseen!

Reseptilääkkeen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti). Voit halutessasi tarkistaa omat sähköiset reseptisi Omakanta-palvelun kautta.

Huoltajana voit tilata alaikäisen lapsesi reseptilääkkeet, jos sinut on merkitty väestötietojärjestelmään lapsen huoltajaksi. Voit tilata reseptilääkkeitä myös henkilölle, jonka asioiden hoitamiseen sinut on valtuutettu (Suomi.fi-valtuus).

Kelan korvaamia reseptilääkkeitä toimitetaan enintään kolmen kuukauden hoitoannosta vastaava määrä kerralla. Pääasiassa keskushermostoon vaikuttavaa lääkeainetta sisältävää lääkevalmistetta toimitetaan pienin pakkauskoko (esim. rauhoittavat lääkkeet tai tietyt voimakkaat kipulääkkeet.) ja esim. ADHD-lääkkeitä emme toimita verkkopalvelun kautta ollenkaan.

Aloita reseptilääketilaus

Näin tilaat reseptilääkkeesi

  1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
  2. Reseptilääkkeiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptilääkkeet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptilääkkeen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
  3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
  4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
  5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi reseptilääketilauksen.
  6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.