Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 20.02.2020 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Tampereen 17. Lielahden apteekki (y-tunnus 1627676-5).

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen.

Lielahden apteekki ja sen verkkokauppa apteekki24h.fi ovat S-ryhmän yhteistyöapteekkeja. S-ryhmä on linjannut, että Bonusta myönnetään vain yhteistyöapteekkien kivijalkamyymälöissä maksetuista ostoista, jolloin asiakkaan tunnistautuminen tapahtuu turvallisesti S-Etukortin avulla apteekin maksupäätteellä. Näin ollen emme voi antaa Bonusta apteekki24h.fi:ssa tehdyistä ostoksista. Saat kuitenkin Lielahden apteekista jatkossakin tuttuun tapaan jopa 5 % Bonusta ostoistasi.

Vichy- ja La Roche-Posay -tuotteita on mahdollista tilata kerralla enintään 6 kpl samaa tuotetta.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta http://tampereen-lielahden-apteekki.eapteekki.fi tai apteekki24h.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet

  • tilausnumeron
  • laskun loppusumman

Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilausvahivstuksessamme. Emme toimita tuotteita postiennakolla. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI4252930920123622, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Toimitusaika

Postitamme tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti. Olemme tilaajaan yhteydessä, jos tilattujen tavaroiden saannissa on ongelmia. Normaalisti tilatut tavarat ovat tilaajalla 1-3 päivän kuluessa, jos niiden saannissa ei ole ongelmia.

Toimitustapa ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan postitse tai ne voidaan noutaa Tamperen 17. Lielahden apteekista, Turvesuonkatu 2, 33400 Tampere (Prisma Lielahti). Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut Toimitusmaksut ja -tavat kohdasta.


Vaihto- ja palautusehdot

Apteekin verkkopalvelusta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain (38/1978) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton. Lääkkeillä ei ole palautusoikeutta muulloin kuin tuotevirhetapauksissa, sillä nämä tuotteet eivät ole palautettavissa myyntiin (Kuluttajansuojalaki 38/1978 6. luvun 16 § 4. kohta).

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, altistunut kuljetuslämpötila-poikkeamille tai on muuta syytä epäillä valmisteen olevan virheellinen, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi Tampereen 17. Lielahden apteekkiin:

- Turvesuonkatu 2, 33400 Tampere

- puhelin (03) 347 3800 tai sähköposti lielahden.apteekki@apteekit.net

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Apteekki käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti